marți, 4 iunie 2013

IN RELUARE Serviciul Roman de Comedie 5 Iunie 2013 VIDEO ONLINE

SERVICIUL ROMAN DE COMEDIE 5 IUNIE 2013

Serviciul Roman De Comedie din 5 IunieIn aceasta editie Toni Grecu o are invitata in platoul “Serviciului Roman de Comedie” pe Loredana. Diva din show-ul “Vocea Romaniei” vine pentru a vorbi despre concertul aniversar pe care il organizeaza pe 15 Mai, despre inceputurile sale in muzica, dar si pentru a-l cunoaste pe cel mai mare fan al sau.

Lori va sta de vorba la SRC cu Costel (Mihai Bobonete), care este fanul numarul 1 al artistei si care s-a pregatit indelung pentru marea intalnire.

In aceeasi editie, dupa un show in toata regula sustinut de Loredana, asistentele SRC sunt decise sa treaca, cu randul, la carma show-ului, asta dupa ce in editia trecuta Gina (Jojo) si-a exprimat dorinta de a avea propriul talk-show.
Fetele isi vor expune pe rand cele mai arzatoare dorinte, de la a fi prietena cu un bancomat, pana la conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aparea la TV.

Familia Pompa revine si ea miercurea aceasta la “Serviciul Roman de Comedie” cu o vizita neasteptata: Dan Diaconescu (Claudiu Maier) ajunge in casa lor, iar capul familiei e decis sa il casatoreasca cu Miki (Jojo), fiica sturlubatica si agitata de care vrea sa scape cu orice pret. 
Dan Diaconescu ii promite insa acesteia ca ii da 25.000 de euro daca il voteaza, pentru ca pe el nu-l intereseaza insuratoarea.

Serviciul Roman de Comedie 5 Iunie 2013 in reluare aici VIDEO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu