sâmbătă, 8 iunie 2013

IN RELUARE Apropo TV 9 Iunie 2013 VIDEO ONLINE

Apropo TV 9 Iunie 2013

IN RELUARE Apropo TV 9 Iunie 2013 VIDEO

"Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt dintr-un supermarket, cu "apropo" îşi încep românii cele mai multe dintre discuţii.
Tocmai de aceea, ProTV a născocit o emisiune care să se numească simplu Apropo TV, care să satisfacă cele mai multe dintre curiozităţile telespectatorilor şi să le dea câteva subiecte zdravene de vorbit cel puţin pentru câteva zile.

Reţeta anti-plictiseală propusă de Andi Moisescu a ajuns la cel de-al XVI-lea sezon. Cu-aşa secetă ce-a fost în vara asta, nu-i de mirare că şi Apropo TV s-a copt bine şi plănuieşte să stoarcă tot ce-i mai spumos din monden.

Dacă-i toamnă, puţini sunt cei care mai ştiu şirul întâmplărilor de peste vară ce au spart tiparele şi au depăşit graniţa, ce-i drept, tristă, a cotidianului. Tocmai de aceea, sensibil, vigilent, şi ironic pe alocuri, Andi Moisescu revine cu un sezon nou-nouţ al emisiunii Apropo TV, pentru a pune la punct capitolul monden.
Nimeni nu trebuie să se pripească şi să creadă că în această toamnă Apropo TV e pus pe numărat excentricităţi sau situaţii aflate la limita dintre penibil şi amuzant. Dimpotrivă, din acest sezon nu vor lipsi noutăţile din lumea mereu în schimbare a advertisingului, muzica de calitate şi în general, lucrurile valoroase... mai puţin pe val.

Vezi emisiunea in reluare de pe data de 9 Iunie aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu